Arbejdsdag i august 2022

Her på en lørdag, den sidste weekend i august, havde vi nogle rigtig hyggelige timer i Voerbjerglund. Her var der indkaldt til fællesarbejde, hvor den helt store opgave var beskæring af træer og buske langs hovedgaden.

Stor tak til alle dem der mødte frem, for der blev virkelig knoklet for at vores alle sammens fællesarealer tager sig godt ud.

Det var efterhånden ved at være svært at passere hinanden med 2 biler uden at få skrammer i lakken. Bl.a. i Svinget var det svært at se, om der kom modkørende biler eller cyklister.

Men nu ser det helt anderledes ud, hvor buskene er klippet godt ind og alle græsrabatterne er blevet trimmet.

Snakken går bare rigtig godt når man arbejder. Der er jo ikke nogen forventninger til hvor meget vi når, bare det at være med er sjovt. Den lille havetraktor blev brugt til at trække en trailer med alle de mange grene, og den gjorde det bare godt. Selvom vi var et par stykker der havde lidt svært ved at starte den! Men for pokker hvor var det fedt da den startede 🙂

Også portalen fik den store tur, så nu er der luget og revet grus på begge sider af portalen. Det ser bare flot ud når man ankommer til vores indkørsel.

Jeg glæder mig allerede til næste år når vi skal holde fællesarbejde igen, så vel mødt til nogle hyggelige timer med dine med-kolonister 🙂

Formanden

Hyg, leg, og fuglekassebyggeri

Kom og vær med til et par hyggelige timer, hvor vi skal lære hinanden at kende samtidig med at vi bygger fuglekasser og insekthoteller. lørdag d. 14. maj 2022.

Arrangementet foregår samtidig med, at der er almindelig Biksen-eftermiddag, så der er mulighed for at stille sulten med en pølse, is eller noget at drikke.

Hvis man har brædder (ikke trykimprægneret), plader, søm, skruer eller andre byggematerialer, må man meget gerne medbringe det. Det samme gælder hvis man har diverse værktøj til byggerierne.

Hvis man ikke kan deltage, men har materialer i gemmerne man gerne vil af med, så giv besked. Så kommer vi forbi, kigger på det og medtager det som vi finder egnet.
Vi håber på at se en masse børn og deres voksne, men alle er velkomne.

Hvis man også har lyst til at lege og spille fodbold, så bliver der helt sikkert også tid til det.
Vi håber vi ses i Biksen 😊

Hilsen Heidi Larsen

Første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen

Først og fremmest tak for den store deltagelse ved generalforsamlingen d. 6/10 2021. Der var mange forslag til dagsordenen, og der var en god dialog til de mange dagsordenspunkter. En del indeholdt opgaver til bl.a. bestyrelsen, og de vil blive gennemgået på det kommende bestyrelsesmøde. Det afholdes d. 27/10 2021, og evt. kommentarer kan sendes til bestyrelsen på mail senest dagen før mødet.

Referatet er på vej, og det bliver lagt på hjemmesiden samtidig med at det sendes til alle medlemmer der har oplyst deres mailadresse.

Husk at der snart lukkes for vandet

På næste lørdag d. 30/10 kl. 10 lukkes der for vandet i haveselskabet for vinteren. https://www.voerbjerglund.dk/aktiviteter/

For at slippe for frostsprængninger når frosten kommer, skal du møde op og åbne for alle haner – efter der er lukket for vandet! – og tømme evt. varmtvandsbeholdere og andre steder der står vand. På den måde tømmes alle rørene i foreningen.

Generalforsamling d. 6/10 2021

Nu skal der sættes kryds i kalenderen!

Pga. covid 19 blev der som bekendt ikke mulighed for afholdelse af generalforsamling i foråret, så derfor afholdes generalforsamlingen onsdag den 6. oktober 2021

Indkaldelse med dagsorden, regnskab og indkomne forslag kommer senere, men her er blot en besked om at reservere aftenen d. 6/10.    

Forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest den 10. september.