Arbejdsdag i august 2022

Her på en lørdag, den sidste weekend i august, havde vi nogle rigtig hyggelige timer i Voerbjerglund. Her var der indkaldt til fællesarbejde, hvor den helt store opgave var beskæring af træer og buske langs hovedgaden.

Stor tak til alle dem der mødte frem, for der blev virkelig knoklet for at vores alle sammens fællesarealer tager sig godt ud.

Det var efterhånden ved at være svært at passere hinanden med 2 biler uden at få skrammer i lakken. Bl.a. i Svinget var det svært at se, om der kom modkørende biler eller cyklister.

Men nu ser det helt anderledes ud, hvor buskene er klippet godt ind og alle græsrabatterne er blevet trimmet.

Snakken går bare rigtig godt når man arbejder. Der er jo ikke nogen forventninger til hvor meget vi når, bare det at være med er sjovt. Den lille havetraktor blev brugt til at trække en trailer med alle de mange grene, og den gjorde det bare godt. Selvom vi var et par stykker der havde lidt svært ved at starte den! Men for pokker hvor var det fedt da den startede 🙂

Også portalen fik den store tur, så nu er der luget og revet grus på begge sider af portalen. Det ser bare flot ud når man ankommer til vores indkørsel.

Jeg glæder mig allerede til næste år når vi skal holde fællesarbejde igen, så vel mødt til nogle hyggelige timer med dine med-kolonister 🙂

Formanden