Del din grønne ide

Del din grønne ide fra din have, med kolonihaveforbundet. I juli og august er har kolonihaveforbundet sat en konkurrence i gang. De ønsker at du fortæller om din bedste ide til at gøre din have mere bæredygtig. Til gavn for både insekter, grundvandet, dyrene og klimaet.

Konkurrence fra kolonihaveforbundet

Har du tænkt på at du sikkert har mere end en løsning på et bæredygtigt tiltag i din have? Hvis du har et hjørne med en brændestabel du aldrig forstyrrer. Et sted du samler vand op, eller et bed med vilde blomster til vores insekter. Så gør du mere for naturen end du måske selv tænker over.

Kolonihaveforbundet vil meget gerne se din grønne ide, så vi opfordre dig til at du vil deltage i deres konkurrence her

Vild med vilje, det kan du sagtens være. Del din grønne ide med hvordan du har fået det vilde med i din have.

Del din grønne ide

Har du evet et bed med vilde blomster og nektar til vores insekter. Samler du vand op og genbruger det! Bruger du genbrugsmaterialer i dit byggeri? Bruger du kompost og laver du selv din gødning. Har du fluglekasser i din have, så fuglene kan få unger eller har du en god busk eller hækken, hvor de kan bygge reder? Alt har interesse, din grønne ide kan hverken være for lille eller stor. Så del endelig.

Vild med vilje bed i 3 pallerammer er en rigtig god og lidt pladskrævende måde at tænke flere insektvenlige planter ind i din have.

Hvorfor dele din grønne ide

Kolonihave forbundet vil meget gerne indsamle gode ideer. Ideer de kan dele med alle i landet og komme med rigtigt gode anbefalinger. Anbefalinger til hvordan vi kan tænke mere på klimaet i vores skønne kolonihaver. Udover du hjælper andre. Så er du også med til at gøre vores egen forening mere grøn. Ved at lave løsninger der gør din have mere venlig for insekter. Ved genbruger regnvandet. Kommer du bunddække i dine bede? Så du holder mere på fugten i jorden, i stedet for at have bar jord? Planter du buske og stauder? der er med til at sørge for nektar og pollen til vores små hjælpere til køkkenhaven. Eller gør du noget helt andet der også er bæredygtigt?

Del endelig din grønne ide her i kolonihaveforbundet og deres konkurrence