Håndtering af affald i Voerbjerglund

Sæsonen er godt nok lige startet, men derfor er det alligevel vigtigt at understrege hvordan håndtering af affald foregår. Vi kan lige så godt få de gode vaner fra starten 🙂

For at hjælpe os alle med at holde det pænt, ikke bare i vores egen have, men også på fællesarealerne, har vi skitseret reglerne på siden om affaldshåndtering i Voerbjerglund.

Containerpladsen ved portalen til affaldshåndtering
Containerpladsen ved portalen

Her vil du altid kunne se hvad du skal være opmærksom på i forhold til håndtering af affald. Pointen er at vi alle har et ansvar, for der er ikke ansat vicevært i haveselskabet. Så hvis det roder ved containerne skal vi selv rydde op. Så enkelt er det.

Generelt kan man sige, at det kun er mindre ting der kan komme i containerne. Hvis de er fyldte, eller hvis du har større ting så skal de køres på genbrugspladsen. Har du ikke selv trailer så spørg evt. din nabo eller andre i Voerbjerglund.

Håndtering af affald i Voerbjerglund foregår ved at bruge de forskellige containere
Forskellige containere til affaldet
Containerne til håndtering af affald er allerede godt fyldt op
Så må der ikke fyldes mere i containerne!

Her er et eksempel på affald der skulle have været på genbrugspladsen. Det duer ikke at stille det i et hjørne, for renovationsfolkene tager det ikke med, og så er der kun os andre til at gøre det.

Affald der ikke hører hjemme på containerpladsen
Dette affald skal ikke dumpes på containerpladsen, det skal man selv køre på genbrugspladsen